Nieuw modellen

Kawasaki modellen nieuw

Z 650 Abs

€ 7.799,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

Z 650 Abs
REFINED RAW
Net als de overige Naked modellen in de Kawasaki Z-familie springt de nieuwe Z650 meteen in het oog door een super modern Sugomi design en een ongekend hoogwaardige afwerking. Uiteraard ontbreekt ook het typerende LED achterlicht met Z-patroon niet.

Voor optimale prestaties werd er een compleet nieuwe 650cc watergekoelde parallel twin krachtbron ontwikkeld met een heerlijk koppelrijk karakter en tegelijkertijd een zeer laag verbruik. Om het comfort en vertrouwen te verhogen werd de Z650 voorzien van een Assist & Slipper koppeling. Voor wie nog meer beleving en prestaties zoekt presenteert Kawasaki nu tevens de schitterende Z650 Performance Kit, bestaande uit een “Full System” Titanium Akrapovič uitlaatsysteem, Smoke Windscherm, Buddyseat cover in kleur en een fraaie Tankpad. Door de Performance Kit levert de sportieve parallel twin 2 pk meer, neemt het gewicht met 2,2 kg af en wordt de rijder getrakteerd op een fantastische, diepe sound.

De Z650 Performance Kit is beschikbaar voor alle kleuren en gaat slechts € 1.099,- kosten.

De Z 650 Abs nu bij de Kawasaki Dealer MVM Motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit15
ABSJa
afmetingen (lxbxh)2.055 x 775 x 1.080 mm
zithoogte790 mm
verlagen mogelijkJa
rijklaar gewicht187
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogen50,2 Kw (68 Pk) / 8.000 tpm
maximaal koppel65,7 Nm
rijbewijs categorie
  • A2
  • A
Prijs€ 7.799,00
KleurenMetallic Flat Spark Black / Metallic Spark Black Metallic Flat Raw Titanium / Metallic Spark Black Pearl Flat Stardust White / Metallic Spark Black

Gallery

Print
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

MVM Motoren is voor U, DE Kawasaki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Kawasaki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor Uw Kawasaki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en of upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient Uw Kawasaki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Kawasaki Europe. Naast motoren en accessoires hebben wij ruime assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!