Nieuw modellen

Kawasaki modellen nieuw

W 800

€ 9.899,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

W 800
The Roaring Sixties
De Kawasaki W800 is een ongekend stijlvolle mix van moderne en klassieke techniek. Een natuurgetrouwe reïncarnatie van de stoere luchtgekoelde staande twins uit de jaren zestig met de technische finesse van nu. Een machine die je met het soepele vermogen van het lange slagblok terugbrengt naar de basis van het pure motorrijden.

W800 nu bij de Kawasaki Dealer MVM Motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit14
ABSNee
afmetingen (lxbxh)2.190 x 790 x 1.075 mm
zithoogte790 mm
verlagen mogelijkNee
rijklaar gewicht217
versnellingen aantal5
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogen35 Kw (48 Pk) / 6.500 tpm
maximaal koppel60 Nm
rijbewijs categorie
  • A2
Prijs€ 9.899,00
KleurenMetallic Ocean Blue / Pearl Alpine White

Gallery

Print
Categorieën: Kawasaki modellen
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

MVM Motoren is voor U, DE Kawasaki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Kawasaki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor Uw Kawasaki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en of upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient Uw Kawasaki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Kawasaki Europe. Naast motoren en accessoires hebben wij ruime assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!