Nieuw modellen

Kawasaki modellen nieuw

ZX-10R Abs KRT Edition

€ 20.699,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

ZX-10R Abs KRT Edition
GET CLOSER
Ongenaakbaar stuurde Jonathan Rea zijn Kawasaki Ninja ZX-10R naar de wereldtitel in het fel bevochten 2015 World Superbike kampioenschap. De enorme ervaring die daarbij is opgedaan is regelrecht terug te vinden in de nieuwe Ninja ZX-10R. Nooit eerder was in een productiemotor dan ook zo veel hoogstaande World SBK technologie terug te vinden.

De cijfers spreken voor zich; in Barcelona, thuisbasis van het Kawasaki Racing team, bleek de Ninja ZX-10R gemiddeld meer twee seconden sneller te zijn dan zijn concurrenten. De 2016 Ninja ZX-10R is dan ook nu al de onbetwiste nieuwe maatstaf in de zware supersport klasse.

 

Om het sportieve karakter van de Ninja ZX-10R nog verder te benadrukken is er de Ninja ZX-10R Performance Kit, voorzien van een Carbon Akrapovič SBK uitlaatsysteem, Buddyseat cover in kleur en een set Kneepads. 

De Ninja ZX-10R Performance Kit is beschikbaar voor alle kleuren en gaat  € 999 ,- kosten.


Kawasaki Ninja ZX-10R Abs KRT Replica nu te bestellen bij Kawasaki Dealer MVM Motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit17
ABSJa
afmetingen (lxbxh)2.090 x 740 x 1.145 mm
zithoogte835 mm
verlagen mogelijkNee
rijklaar gewicht206 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogen147,1 Kw (200 Pk) / 13.000
maximaal koppel113,5 Nm
rijbewijs categorie
  • A
Prijs€ 20.699,00
KleurenLime Green

Gallery

Print
Categorieën: Kawasaki modellen
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

MVM Motoren is voor U, DE Kawasaki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Kawasaki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor Uw Kawasaki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en of upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient Uw Kawasaki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Kawasaki Europe. Naast motoren en accessoires hebben wij ruime assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!