Nieuw modellen

Kawasaki modellen nieuw

Ninja H2

€ 30.900,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

Ninja H2
Built Beyond Belief
De Allernieuwste Kawasaki, de Ninja H2 is de belichaming van Kawasaki ’s passie voor prestaties, het streven naar technische superioriteit en het verlangen om de ultieme straatmotor te bouwen. De H2 is voorzien van een heuse super charger, een mechanisch aangedreven compressor die volledig in eigen huis is ontwikkeld en gebouwd. De Ninja H2 zal veel indruk maken op iedereen die oog heeft voor technologisch vakmanschap - en hij biedt de meest bloedstollende acceleratie van alle straatmotoren.

Bestel de Ninja H2 nu bij de Kawasaki Dealer MVM Motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit17
ABSNee
afmetingen (lxbxh)2.085 x 770 x 1.125 mm
zithoogte825 mm
verlagen mogelijkNee
rijklaar gewicht237 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogen147,2 Kw (200 Pk) / 11.000
maximaal koppel133,5 Nm
rijbewijs categorie
  • A
Prijs€ 30.900,00
KleurenMirror Coated Spark Black

More links

Gallery

Print
Categorieën: Kawasaki modellen
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

MVM Motoren is voor U, DE Kawasaki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Kawasaki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor Uw Kawasaki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en of upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient Uw Kawasaki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Kawasaki Europe. Naast motoren en accessoires hebben wij ruime assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!