Nieuw modellen

Kawasaki modellen nieuw

Ninja H2R

€ 55.400,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

Ninja H2R
Built Beyond Belief
Ontworpen om het summum te vormen qua motorprestaties: De Kawasaki Ninja H2R is een geblazen motorisch meesterwerk. Gecreëerd met gebruikmaking van alle beschikbare technische divisies binnen de Kawasaki-groep. De Ninja H2R heeft een revolutionair motorblok met allesverpletterende prestaties, de hoogste kwaliteit componenten voor het rijwielgedeelte en een hele reeks hoogwaardige details – alles tezamen vormt dit een nieuwe legende op twee wielen.

Deze motor is niet toegestaan voor gebruik op de openbare weg.

Bestel de Ninja H2R bij de Kawasaki Dealer MVM Motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit17
ABSNee
afmetingen (lxbxh)2.070 x 770 x 1.160 mm
zithoogte830 mm
verlagen mogelijkNee
rijklaar gewicht216 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogen240 Kw (310 Pk) / 14.000 tpm
maximaal koppel165 Nm
rijbewijs categorie
  • A
Prijs€ 55.400,00
KleurenMirror Coated Matte Spark Black

More links

Gallery

Print
Categorieën: Kawasaki modellen
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

MVM Motoren is voor U, DE Kawasaki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Kawasaki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor Uw Kawasaki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en of upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient Uw Kawasaki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Kawasaki Europe. Naast motoren en accessoires hebben wij ruime assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!