Onze Kledingshop

Bij een complete motorzaak, hoort ook een goed en uitgebalanceerd assortiment motorkleding en toebehoren. Op basis van onze eigen praktijkervaring bieden wij een goed assortiment motorkleding aan, voor elk seizoen. In onze motorkledingshop hanteren wij dezelfde norm als bij onze motoren: topkwaliteit voor een concurrerende prijs. Wij weten uit eigen ervaring dat motorkleding een belangrijke factor is, die bijdraagt aan het plezier en de veiligheid tijdens het motorrijden. Ook kan de juiste motorkleding het seizoen aanmerkelijk verlengen. Onze medewerkers zullen U daarom ook zo goed mogelijk informeren en adviseren over de pasvormen, afwerkingen, wind- en weersbescherming, kortom het échte comfort, en daar gaat het om. Ook hier geldt: “Goed geïnformeerd is juist gekozen!”

 


 

Motor footwear

Motorschoenen of laarzen zijn er in alle soorten en maten. Voor de sportieve circuit racer tot de relaxte mooi weer rijders, of voor de  woon- werkrijders met regen. Maar niet iedereen zijn voeten zijn hetzelfde, daarom zijn er verschillende merken en modellen bij ons in de kleding shop te vinden, om iedereen van een goed passende motorlaars/ schoen te kunnen voorzien. Wie de motorlaars past, trekken hem aan!

Advies op maat 

Bij motorkleding en motorhelmen is het van essentieel belang dat de juiste maat gedragen wordt. Dit in verband met de veiligheid en het plezier tijdens het motorrijden. Het is belangrijk dat de protectie ook daadwerkelijk op de plaats zit waar hij de bescherming moet bieden. En daarnaast moet het geheel er natuurlijk ook nog goed uitzien. Onze medewerkers die hierin getraind zijn en natuurlijk daar ook eigen ervaringen in hebben, zullen U daarin graag adviseren. Zodat U veilig en met plezier op de motor kan zitten.


 


 

Communicatiesystemen

Om met uw passagier, degene met wie u samen aan het rijden bent, of om de aanwijzingen van de navigatie te kunnen horen, zijn er tegenwoordig communicatiesystemen die in de motorhelm gebouwd worden. Communiceren op de next level! Hierbij worden de speakers in de helm geplaatst en het besturing systeem aan de buitenzijde van de helm, dit allemaal zonder loshangende draden. U kan er muziek en radio mee luisteren, bellen, praten met andere motorrijders of Uw passagier. En natuurlijk horen wat de navigatie zegt. Dit alles kan bestuurd worden met de hand OF met Uw eigen stem! Voor meer informatie en advies, over welk communicatiesysteem bij U past, staan onze gespecialiseerde medewerkers voor U klaar.

 

Helmen

Het assortiment motorhelmen is erg divers: Integraalhelm, open helm, systeemhelm, off-road helm.  Iedere helm heeft zijn eigen pasvorm, dus voelt daarom ook anders. De maat van de helm is erg belangrijk om de veiligheid en het plezier tijdens het motorrijden te kunnen garanderen. Dus daarbij zullen onze medewerkers U zo goed mogelijk adviseren. In onze showroom hebben wij een goed assortiment motorhelmen, verschillende soorten, maten en kleuren. Van de merken: Nolan en Scorpion in verschillende prijsklassen.


Spijkerbroek op de motor?

Het is tegenwoordig heel normaal om met een spijkerbroek op de motor te rijden, dit met dank aan de Motorspijkerbroek! Deze zijn speciaal ontwikkeld om toch bescherming te kunnen bieden tijdens het motorrijden. In deze motorspijkerbroeken is Kevlar verwerkt, niet om kogels tegen te houden, maar om het asfalt bij de huid weg te houden! Dus nu kan iedereen op een zomerse dag lekker toeren en tegelijk ontspannen op een terrasje zitten met dezelfde kleding! De Draggin jeans en de Evolution motorspijkerbroeken zijn te vinden in onze motorkledingshop!