Motor aanbieden

Motor Aanbieden
Gegevens van aangeboden motor
Conditie motor
CAPTCHA Afbeelding
Geef de veiligheids code in:

Uw motor verkopen?

MVM Motoren beschikt over een goede collectie occasions die door inruil of inkoop is verkregen.

Heeft u zelf een motor te koop dan biedt MVM u wellicht een interessante mogelijkheid.

Wij zijn altijd op zoek naar mooie en in goede staat verkerende motoren. Vul daarvoor bijgaand contactformulier in en stuur dat voorzien van een paar duidelijke, recente foto’s retour.

Op basis daarvan kunnen wij u een richtprijs geven. Wanneer u daarna met de motor naar onze zaak komt dan kunnen we u een definitieve prijs geven (sommige zaken zijn nu eenmaal lastig vanaf een foto te beoordelen). Door onze ruime ervaring bent u er van verzekerd dat u bij ons een eerlijke, marktconforme prijs krijgt. Wanneer wij daadwerkelijk tot aankoop overgaan dan kunt u de betaling direct per bank of contant tegemoet zien terwijl u ook meteen het vrijwaringsbewijs van ons ontvangt.

Hou bij het vaststellen van de aankoopprijs wel rekening met het feit dat de prijs iets lager kan liggen dan wanneer u particulier verkoopt. MVM levert uitsluitend in topstaat verkerende gebruikte motoren en dat betekent dat ook de ingekochte motoren aan die hoge standaard moeten voldoen. Vaak betekent dat een servicebeurt, maar wanneer ook banden, ketting en dergelijke moeten worden vervangen, dan zullen we daar met de inkoopprijs rekening moeten houden.

Het voordeel is natuurlijk wel dat u uw motor veel makkelijker kwijt kunt. Geen advertentiekosten, geen bezoek aan de deur, geen proefrit met alle risico’s van dien en altijd zeker van je geld.

Vul daarom vandaag nog het hiernaast afgebeelde formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.