MVM Verhuur

MVM Verhuur is het grootste en voordeligste motorverhuurbedrijf in Nederland! MVM biedt naast een zeer breed assortiment motoren en scooters,  ook de mogelijkheid tot het huren van bestelauto’s en aanhangers, voor het transport van zowel motoren, auto’s als boedels en andere ladingen.Ons motorprogramma is gebaseerd op een jarenlange ervaring in het verhuren van motoren, waardoor u keuze heeft uit de meest populaire modellen in vrijwel elk denkbare categorie.
Toermachines, custombikes, supersports, allroads, naked bikes en scooters. Daarbij hanteren wij zeer scherpe verhuurtarieven. U huurt al een motor vanaf € 50,- per dag en een scooter zelfs al vanaf € 35,-! Op de volgende pagina’s bieden wij u een overzicht van ons verhuurprogramma, waarbij u gemakkelijk online kunt reserveren. Hoewel wij beschikken over een groot en breed assortiment, adviseren wij onze klanten altijd tijdig te reserveren, om teleurstelling te voorkomen.
Vooral wanneer u een specifiek model wilt huren Tip: Sommige klanten die een eigen motor willen aanschaffen, huren het beoogde model eerst om hem uitgebreid te kunnen proberen. In dat geval ontvangt u bij aankoop van hetzelfde model en type de huurprijs terug!
*Vraag naar de voorwaarden.

 

Motoren en Scooters

Bestelauto's


Aanhangers