Onze accessoires shop

Naast motoren en kleding, zijn er accessoires om uw motor meer eigen te maken, sloten om de motor veilig te parkeren, motorhoezen om een motor die buiten slaapt toch droog te zetten. Onderhoudsmiddelen zoals ollie en poetsmiddelen zijn ook te vinden bij ons in de winkel. Wij adviseren U graag over accessoires en zullen deze dan natuurlijk leveren voor de juiste prijs!

 


 

Accessoires pakketten

Vanuit de officiële merken zelf worden al een hoop accessoires pakketten aangeboden, natuurlijk monteren wij deze ook. Bijvoorbeeld De Suzuki GSX-S1000 Street Extreme uitvoering of de Kawasaki Z 800 Performance uitvoering. Maar Ook Universele merken zoals Barracuda, Givi, SW-Motech, Herpco en Becker leveren en monteren wij! Dus kom gerust een keer op de koffie voor informatie en advies van onze gespecialiseerde adviseur op het gebied van accessoires!

Navigatie & Support

Lekker een dag je toeren met de motor, of een mooie reis door de Eifel maken! Maar welke route moeten we nemen? En hoe moeten we rijden? Dat kan opgelost worden met een TomTom motornavigatie, daarin kunnen routes vooraf gezet worden. Maar ook ter plekke ingesteld worden, door de Kronkelroute optie. Deze optie is zo door ontwikkeld door TomTom dat een route inplannen van tevoren bijna niet meer nodig is! Het heldere 4,3 inch touchscreen is horizontaal en verticaal te gebruiken! Voor meer informatie en support hebben wij een gespecialiseerde medewerker die u graag informeert, adviseert en helpt met uw navigatie!Communicatiesystemen

Om met uw passagier, degene met wie u samen aan het rijden bent, of om de aanwijzingen van de navigatie te kunnen horen, zijn er tegenwoordig communicatiesystemen die in de motorhelm gebouwd worden. Communiceren op de next level! Hierbij worden de speakers in de helm geplaatst en het besturingsysteem aan de buitenzijde van de helm, dit allemaal zonder loshangende draden. U kunt er muziek en radio mee luisteren, bellen, praten met andere motorrijders of met uw passagier. Natuurlijk kunt u ook horen wat de navigatie zegt. Dit alles kan bestuurd worden met de hand OF met Uw eigen stem! Voor meer informatie en advies over welk communicatiesysteem bij U past, staan onze gespecialiseerde medewerkers voor U klaar.

 

Sport Uitlaten

Een motor klinkt over het algemeen zo… standaard. Daar kunnen wij wat aan doen! Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende uitlaatmerken, allemaal met ieder zijn eigen sound en looks. Welke het best bij uw motor past? De uitlaat die de motor laat janken, of een uitlaat die de motor een diep donkere sound geeft, het hangt af van wat u zelf mooi vindt. Van Akrapovic, Arrow, Leovince tot Vans and Hines. Wij informeren en adviseren u graag over wat er past op de motor en wat er te koop is voor uw motor. Ook kunnen wij deze leveren en monteren door één van onze vakbekwame monteurs. Bagage meenemen?

Op de motor is over het algemeen niet veel bagage ruimte. Maar als we op reis gaan met de motor of woon- werkverkeer rijden, dan moeten we toch wat mee kunnen nemen. Nu zijn er voor dit probleem zat oplossingen! De simpelste is een rugtas of tanktas die waterdicht zijn. Mocht U nou langere afstanden gaan rijden, of meer ruimte nodig hebben, zijn er natuurlijk ook zij en top tassen / koffers. Deze koffers en tassen zijn er in allemaal verschillende soorten en maten, dus voor ieder wat wils. In onze showroom staan diversen systemen, zodat U kan zien en voelen wat het inhoud en hoe het werkt. Al deze mogelijkheden zijn bij ons te bestellen en kan u bij ons laten monteren, terwijl U aan een lekker kopje koffie of thee zit!